Hoort u het eens van een ander.

Een greep uit onze referenties.

“Ik heb de laatste anderhalf jaar een aantal grote en kleine projecten uitgevoerd met Hoes Projectstoffering voor Dichterbij. Onze ervaring is dat Hoes projectstoffering staat voor de afspraken die gemaakt worden. Zowel planning technisch als financieel zijn de afspraken helder en worden nagekomen.

De uitvoering van de werkzaamheden besteedt Hoes Projectstoffering uit aan derden. Dit zijn steeds dezelfde partijen die netjes werken en voor ons als opdrachtgever altijd het gevoel geven dat we met uitsluitend met Hoes Projectstoffering te maken hebben. Met andere woorden: wij merken niets van het feit dat de uitvoering door partners van Hoes Projectstoffering gedaan wordt.

Uiteraard gaat niet alles altijd 100% goed; waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Bij een oplevering geeft Hoes Projectstoffering zelf al aan waar eventueel een probleem zit en is proactief in de oplossing hiervan. Komt een klacht achteraf dan wordt dit netjes, in overleg, opgelost.

Uitvoering in bewoonde situaties (zowel initiële opdracht als afhandeling klacht) gaat goed en de communicatie is direct en open met de cliënt/begeleiding/bewoner. Klachten worden op deze manier snel en efficiënt afgehandeld.”

Bob Soberjé | projectleider vastgoed | Dichterbij

“Het is heel prettig om met Mariëlle Hoes van Hoes Projectstoffering samen te werken. Afspraken worden goed nagekomen. Als Hoes Projectstoffering derden inzet, is het contact goed en is Hoes Projectstoffering altijd aanwezig om zelf te kijken hoe alles verloopt. Ze denkt mee in oplossingen en geeft goed advies. Voor grote en kleine opdracht wordt er serieus gewerkt.

Als er klachten zijn, worden die in een persoonlijk gesprek altijd goed besproken en verholpen.”

Anja de Bijl | coördinerend conciërge | Hooghuis Mondriaan College