We weten wat u belangrijk vindt.

Dáár gaan we mee aan de slag.

Hoes Projectstoffering heeft van twee zaken veel verstand: van projectstoffering en van haar opdrachtgevers. Die opdrachtgevers zijn onderling heel verschillend, maar hebben tegelijkertijd veel met elkaar gemeen.

Waar onze opdrachtgevers niet van houden: een adviseur die zakelijk belang heeft bij de uitvoering van dat advies. Een adviseur dus die met euro-tekens in de ogen een bepaald merk naar voren schuift. Adviseurs horen onafhankelijk te zijn. En dus zijn we dat.

Waar onze opdrachtgevers wél van houden: een optimale balans tussen prijs en kwaliteit. Of u nu voor ‘top of the bill’ of voor een scherp budget kiest: u wilt het maximale dat er voor dat geld is te krijgen. Regelen we.

En verder hebt u eisen en wensen op het gebied van technische randvoorwaarden, uitstraling, duurzaamheid en deadline. We vertalen al die zaken naar praktische en haalbare plannen. Binnen het budget en de tijd maken we uw verwachtingen waar. Daarna mag u ons uitzwaaien, maar we komen graag nog eens bij u langs voor het onderhoud. Acht van de tien opdrachtgevers kiezen daarvoor.

Op deze manier werken we dag in, dag uit voor organisaties in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, cultuur en het bedrijfsleven. We houden net zo veel van grote als van kleine projecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, vervanging of upgrading.

Als een project is afgerond, vragen we altijd hoe het beviel. Wat we steevast te horen krijgen is dat we zo betrokken en flexibel zijn, dat ‘de lijntjes’ bij ons zo kort zijn en dat we afspraken nakomen. En o ja: dat we zo veel van ons werk weten. Dat horen we graag én we vinden het eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld.